烏丸御池 イタリアン「OLIO STAGNO」【公式】|寛げる空間 京都の隠れ家グルメ

dal 2022 | OLIO STAGNO

食を通じてお届けしたいものは、何気ない日々の中にある非日常とシンプルでありながら深みのある美味しさです。造り手の想いをつなぎ合わせて、訪れるお客様の口元が自然と緩むひとときを重ねていきたいと思っています。

Owner chef
大山 仁是 
Oyama Satoshi

京都、大阪のイタリアン、フレンチで約8年働いた後、自分にとってのイタリア料理とは何か?その答えを探す為に2011年に渡伊。マンマの味わいから星付きレストランまで、様々なスタイルの店で料理を学び、2014年に帰国。2店舗で料理長を経験し、2022年、独立。シンプルながら記憶に残る美味しさを日々追求してます。

I worked with Italian and French cuisines for about eight years in Kyoto and Osaka. After that, I wondered what Italian cuisine is from my point of view. I went to Italy in 2011 to search for that answer. I learned cooking at various styles of restaurants, from those featuring the taste of Mamma’s cooking to starred restaurants. Then I returned home in 2014. I gained experience as a head chef at two restaurants. And then I went independent this spring. Every day, I pursue deliciousness that is simple but remains in your memory.

email | OLIO STAGNO

※お問い合わせは、
上記メールか下記お電話にて
お問い合わせください
※ご予約は、上部予約フォームより
お願いたします。

電話番号 | OLIO STAGNO

075-888-2202

※営業中は電話に出られないことがありますので、
ご予約は事前にネットからお願いいたします。

アクセス | OLIO STAGNO

604-8261 京都府京都市中京区油小路通御池下ル
式阿弥町139ジョイ御池B1

instagram | OLIO STAGNO